VINKKAA KIVOJA LUKUKOKEMUKSIA MUILLE JA KESKUSTELE HEVOSKIRJOISTA TÄÄLLÄ:
Kirjoittaja Päivi Lukkarila, 18. loka, 2012
Hei Tuija!

Britta-sarjan kirjoittaja Lisbeth Pahnke, nyk. Airosto, asuu Smoolannissa ja on muuten naimisissa suomalaisen miehen kanssa.

Itsekin pidän kovasti Britta-kirjoista, jotka perustuvat Pahnken omiin kokemuksiin, mm. Hopea-ponilla oli esikuva todellisuudessa.

Karisto juklaisi ainakin osan Britta-jarjasta uudelleen 1990-luvulla, joten näitä kirjoja löytyy kyllä joistakin kirjastoista ja antikvariaateista.


Sähköposti:
Kotisivu: paivilukkarila.wordpress.com
Kirjoittaja Tuija Tammelander, 17. loka, 2012
Vaikka olen jo 5-kymppinen täti, heppakirjoilla on aina sija sydämessäni! Lapsuudesta muistan erityisesti Britta ja Hopea -kirjat. Kirjoittaja muistaakseni Lisbeth Panke. Mahtaakohan niitä enää olla kirjastoissakaan?


Sähköposti:
Kirjoittaja Reetta Niemelä, päätoimittaja, 13. loka, 2012
Minäpä vinkkaan tänne lasten kirjallisuuslehti Vinski - lehden uusittua kotisivua! Lehteemme tarjotaan niin paljon hyviä kirja-arvioita, että emme millään saa niitä kaikkia mahtumaan lehteen. Onneksi netissä on tilaa. Vaikkapa heppakirja-arvioille!

Kopioi osoite tästä ja kirjoita osoitekenttään niin pääset lukemaan!

http://www.lukukeskus.fi/vinski/jannittava-hevosleiri/


Kotisivu: http://www.lukukeskus.fi/vinski/
Kirjoittaja Satu Pirinen, 11. kesä, 2012
Ystäväni Nikolas on mahtava hevoskirja. Sen on kirjoittanut Arja Puikkonen. Nikolas on oikeasti ollut olemassa. Kirja kertoo Ainon kilpauran alkuajoista. Nikolas on varmasti ollut kiva hevonen, ainakin lukiessa kirjaa tekee mieli hevosten luo, ehkäpä kirjaa voisi lukea kuten Aino lukee kirjoja; Nikolaksen selässä.